HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. szeptember 18. szerda - Diána
divat
WELLNESS
Pár perc jóga
Próbáltad már az ujj-jógát? Hüvelykujjaddal nyomd meg oldalról a mutatóujjad közepét. Ha naponta öt percig végzed ezt a gyakorlatot, egyensúlyba hozhatod az emésztésedet és ráadásul megóvhatod a hasnyálmirigyedet is a fölösleges cukroktól.
WELLNESS
Akupunktúra tű nélkül
A hagyományos kínai orvosláshoz tartozó Tvuinaterápia az akupunktúra elvén működik, vagyis célja az energiaközpontok megtisztítása, az energia szabad áramoltatása.
WELLNESS
Menekülés a csapdából
A testtömegindexünkkel nem másoknak, hanem csak önmagunknak kellene megfelelnünk. Csinos vagy, ha jól érzed magad a bőrödben és ezt is sugárzod kifelé is. Hiába javítunk a homlokzaton, ha belül semmi sem változik.
WELLNESS
Egy kiadós séta is megteszi
Napközben sokszor elfáradunk, fáj a hátunk, vagy nyugtalanok vagyunk. Lehet, hogy már unalmas hallani, de átmeneti energiahiányunkra a mozgás a legjobb orvosság. Nem kell futócipőt húzni. Elég, ha a lift helyett a lépcsőt választjuk, vagy sétálunk egyet ebédszünetben.
WELLNESS
A megújulás művészete a do-in
A do-in, vagyis az önmasszázs a hagyományos kínai orvoslás eleme. A buddhista szerzetesek körében is népszerű. Üzenete: megköszönni a testünknek, hogy szolgál minket.
WELLNESS
Vizsgaidőszak idejére
A sikeres vizsgaidőszak sokak számára csak álom. Vannak akik nyár végére halogatják az utolsó lehetőséget. Ahhoz, hogy agyunk is vegye az akadályt, táplálni kell. Nem csak tanulással.
WELLNESS
Üdítő és különleges
A helárium a szauna különleges fény- és színterápiával kiegészített változata, amely a klasszikus szauna közismert erényei (immunrendszererősítés, vérkeringés-élénkítés) mellett a szellemre és a lélekre is pozitív hatással van.
WELLNESS
Túlélőkészlet sminkszerekből
Ha csak hosszú hétvégére indulunk, akkor sem egyszerű összeállítani a neszesszerben a szépségápoló készletet. Fontos, hogy minél praktikusabban pakoljunk.
WELLNESS
Szódabikarbóna, olaj
Néhány, otthon is fellelhető hozzávaló segítségével is látványosan fehérebb lesz a fogunk, sokkal hidratáltabb, bársonyosabb a bőrünk.
TOP5
 
 
 
DIÉTA ÉS FITNESZ
A tökéletes bikinialak titka
ÍGY CSINÁLD!
Gwen Stefani
ÍGY CSINÁLD!
Vizezz!
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal