HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. március 30. hétfő - Zalán
divat
WELLNESS
Üdítő és különleges
A helárium a szauna különleges fény- és színterápiával kiegészített változata, amely a klasszikus szauna közismert erényei (immunrendszererősítés, vérkeringés-élénkítés) mellett a szellemre és a lélekre is pozitív hatással van.
WELLNESS
Túlélőkészlet sminkszerekből
Ha csak hosszú hétvégére indulunk, akkor sem egyszerű összeállítani a neszesszerben a szépségápoló készletet. Fontos, hogy minél praktikusabban pakoljunk.
WELLNESS
A megújulás művészete a do-in
A do-in, vagyis az önmasszázs a hagyományos kínai orvoslás eleme. A buddhista szerzetesek körében is népszerű. Üzenete: megköszönni a testünknek, hogy szolgál minket.
WELLNESS
Pár perc jóga
Próbáltad már az ujj-jógát? Hüvelykujjaddal nyomd meg oldalról a mutatóujjad közepét. Ha naponta öt percig végzed ezt a gyakorlatot, egyensúlyba hozhatod az emésztésedet és ráadásul megóvhatod a hasnyálmirigyedet is a fölösleges cukroktól.
WELLNESS
Akupunktúra tű nélkül
A hagyományos kínai orvosláshoz tartozó Tvuinaterápia az akupunktúra elvén működik, vagyis célja az energiaközpontok megtisztítása, az energia szabad áramoltatása.
WELLNESS
Menekülés a csapdából
A testtömegindexünkkel nem másoknak, hanem csak önmagunknak kellene megfelelnünk. Csinos vagy, ha jól érzed magad a bőrödben és ezt is sugárzod kifelé is. Hiába javítunk a homlokzaton, ha belül semmi sem változik.
WELLNESS
Egy kiadós séta is megteszi
Napközben sokszor elfáradunk, fáj a hátunk, vagy nyugtalanok vagyunk. Lehet, hogy már unalmas hallani, de átmeneti energiahiányunkra a mozgás a legjobb orvosság. Nem kell futócipőt húzni. Elég, ha a lift helyett a lépcsőt választjuk, vagy sétálunk egyet ebédszünetben.
WELLNESS
Vizsgaidőszak idejére
A sikeres vizsgaidőszak sokak számára csak álom. Vannak akik nyár végére halogatják az utolsó lehetőséget. Ahhoz, hogy agyunk is vegye az akadályt, táplálni kell. Nem csak tanulással.
WELLNESS
Szódabikarbóna, olaj
Néhány, otthon is fellelhető hozzávaló segítségével is látványosan fehérebb lesz a fogunk, sokkal hidratáltabb, bársonyosabb a bőrünk.
TOP5
 
 
 
DIÉTA ÉS FITNESZ
Mit szeretnek az izmok?
ÍGY CSINÁLD!
Könnyű lófarok
ÍGY CSINÁLD!
Negyvenes évek hangulata
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek