HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. október 27. kedd - Szabina
divat
SZEX
Milyen az ideális pozíció orális szex közben?
Ha a pasid fekszik: térdelj a csípője mellé, így elkerülheted a nyakmerevedést.
SZEX
A szex mint a férfi manipulálásának fontos eszköze
Ha bevalljuk, ha nem, a szex tulajdonképpen a kapcsolat befolyásolásának egyik elengedhetetlen kelléke. És a hölgyek bizony alkalomadtán előszeretettel használják is érzelmi nyomásgyakorlásra.
SZEX
Fejleszd az SI-det!
A témába vágó könyvek és ismeretterjesztő filmek mellett a leghatékonyabb módja a szexuális intelligencia fejlesztésének egy olyan partner, akivel őszintén lehet beszélgetni.
SZEX
Szexelj gátlástalanul!
Ezt a szót leginkább negatív értelemben használjuk, pedig sokszor milyen remek lenne megtapasztalni a jó értelemben vett gátlástalanságot!
SZEX
Hogyan lehetne a szex még jobb?
Ha megtaláltad a tökéletes partnert, aki épp olyan, mint te, szexuális együttléteitekről legendákat fognak írni!
SZEX
Szexetikett
Egy úrilány nem beszél a szexről. Ezt a kijelentést mi ma már nem tartjuk helytállónak, főleg, hogy egyértelmű: a szexualitás pozitív megélése az egyik legfontosabb ahhoz, hogy kiteljesedhessünk, ehhez pedig olykor szükség van arra is, hogy másokkal beszélhessünk a problémáinkról.
SZEX
Én és más semmi
A férfiszív automatikusan hevesebben ver egy rövid szoknya, magas sarkú csizma és hosszú hajkorona láttán. Bár ezek fontos külsőségek, szerencsére a férfi nem csupán optikai okok miatt szeret bele egy nőbe.
SZEX
Suttogás az ágyban
Lepedőakrobatika közben egyedül az ágy nyikorgó lába ad ki némi hangot? A jó szex nem feltétlenül néma (persze nem is kell üvölteni közben).
SZEX
Helycsere
Ágyban szeretkezni praktikus és kényelmes - de elég hétköznapi. Tegyétek át a szerelmi fészketeket egy romantikus szállodai szobába.
SZEX
Szexuális intelligencia
A szexuális intelligencia (SI) az érettség és a tájékozottság egyfajta meghatározása, illetve az önismeret foka.
SZEX
Végjáték
Bármennyire is szeretnéd, olykor mégis elmarad a várva várt tűzijáték, de ne ess pánikba.
SZEX
Bármi lehet erotikus
Leginkább az a jellemző az erotikára, hogy az ember akkor sem tudná körülírni, ha akarná.
SZEX
Lazulj el!
A férfiak három nagy csoportba sorolhatóak: vannak vezetők, elfogadók és adakozók.
SZEX
Van, aki forrón szereti
És van, aki nem. Van, aki akár naponta több alkalommal is szívesen összebújik egy kis etyepetyére, mások a ritkább, de annál intenzívebb együttléteket kedvelik. A helyzetet még az is nehezíti, hogy a szexuális étvágyunk változik is az idők folyamán.
SZEX
Barátnő light
A pornó azért annyira csábító, mert egy olyan világot testesít meg a néző számára, amelyben minden egyedül az ő vágyairól és azok kielégüléséről szól.
SZEX
A nagy blöff
A nők 80 százaléka már tett úgy, mintha élvezné a szexet - elsősorban fiatal nők tartják rendjén valónak a színjátékot, mert azt hiszik, különben untatnák, elveszítenék a pasit.
SZEX
A legbujább költemény sosem hangosabb, mint a levegővétel
A férfifül máshogy hall. Sok levegő, kevés hang, ez az, ami a férfi kedvére van. A női hang normális frekvenciatartománya intim helyzetekben idegesítően és rosszul hat a férfifülre.
SZEX
Pehelykönnyű
Nem túl egyszerű a férfiakat gyengédségre bízni. Azt hiszik, hogy minden pillanatban erősnek kell mutatkozniuk, és gyakran nem ismerik az alap erogén zónákon túl lévő világot sem. Ezért mondd meg neki pontosan, hogy melyik cirógatás milyen vad élvezetet vált ki.
SZEX
Okozz neki örömet szex helyett, egy jó kis masszázzsal
Hogyan masszírozz profi módon? Még akkor is, ha nem vagy hivatásos masszőr!
SZEX
Védekező mechanizmus
A jó szexről nem szabad lemondani a félelmek miatt. A legegyszerűbb védekezési mód az óvszer, mert semmilyen káros hatása nincs és kellő gyakorlással ugyanolyan élvezetes az együttlét.
SZEX
Nedves gyönyör
Lehet, hogy fürödtetek már korábban is együtt, de minden bizonnyal nem használtátok az alábbi vágykeltőket.
SZEX
Súgd meg, neked mi jó!
A férfiak vitathatatlanul legérzékenyebb pontjai az ágyban megélt sikerek - lévén életük ezen területét is a teljesítmény szempontjából ítélik meg, ezért nagyon óvatosan kell a témához közelíteni. Ami biztos, hogy tilos: az exekkel való összemérés, és a kioktató jellegű instrukciók - most egy kicsit jobbra, most balra, lejjebb - is hervasztóan hatnak.
SZEX
Ábrándozás helyett a valóságra koncentrálj!
Nyugi, most nem arról beszélünk, hogy ne álmodozz többé napközben arról, milyen huncutságokat fogtok művelni a szerelmeddel este az ágyban, hanem arról, hogy lépj végre a realitások talajára a szexuális életedet illetően is.
SZEX
Tantra-késleltetés
A tantránál a tempó a lényeg. Az indiai tanítás elnyújtja az élményt, miközben a szerelmi aktust a lehető legélvezetesebbé teszi. A kellő eredményhez nem árt egy kis játékosság - és némi fegyelem is.
SZEX
Tűz és víz
Olyan is van, amikor nincs közös nevező. Ilyenkor a viszony szép lassan átalakul testvéri, baráti kapcsolattá, és előbb vagy utóbb valamelyik fél elkezdi máshol keresni a szexuális energiákat.
SZEX
Bioszex
Először egy kis biológia. A szex komoly tudomány, ebben a részben csak orvosok kutatásaira hivatkozunk. Már apró érintésekre, finom simogatásra is aktivizálódik az agyban a limbikus rendszer, mely az ösztönös énünkre hat. Ez közvetlen kapcsolatban van az agy legkisebb részével, a hipotalamusszal.
SZEX
Gyerünk a csúcsra
Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, azon, hogy mennyire mered magad elengedni, képes vagy-e önfeledten élvezni partnered érintését. Tény, hogy sokat segít, ha ez az érintés nem esetlen és a jó helyeken matat. Bizony léteznek tökéletes szeretők, tökéletes férfiak, akik élvezettel nézik végig, ha miattuk, általuk élvezel el. Nem, ez nem legenda. Ők tényleg léteznek, ezért ne érd be félmegoldásokkal. Miről lehet az ilyen pasikat felismerni?
SZEX
Mennyire ciki?
Mindig olyan furcsa arcot vág, amikor eljut a csúcsra. Ha tényleg olyan jó a szex, miért nem mosolyog orgazmus közben?
SZEX
Aki szép akar lenni, az nem szenvedhet
A nők sokszor gondolkodnak azon az ágyban: "Vajon hogy nézek ki?" Pedig jobb lenne, ha azzal foglalkoznának: "Vajon milyen érzés ez a páromnak?"
SZEX
Ma is fáj a fejem
Sok olyan kapcsolat van, ahol egy jó ideje harmóniában, megértésben, szeretetben élnek a partnerek, de a szex terén nem ugyanazok az igényeik.
SZEX
Ne hagyd rá!
A nők mindig ösztönösen könnyíteni akarnak a férfiak dolgán az ágyban - fordítva ez már kevésbé működik.
SZEX
Kritika az ágyban
Mi mindent csinálnak az emberek szex után? Alszanak, isznak, beugranak a tus alá vagy épp vécére mennek, esznek, és az átélt élményeket tönkreteszik mindezekkel.
SZEX
Érzelmi IQ
A szexben mutatott érzelmi intelligencia nem azonos az általában vett érzelmi intelligenciával. Annak csupán egy szűkebb szeletét mutatja.
SZEX
Gyerünk a csúcsra
Előfordult, hogy az érintések csak zavarnak orgazmus közben. Néha azonban pont ez kell ahhoz, hogy a megszokott együttlét gyönyörteli sóhajtásokkal, sőt önkéntelen, kéjes felnyögésekkel kísért szeretkezéssé változzon.
SZEX
Milyen a tökéletes nő pasi szemmel?
Mennyire tűnsz okosnak az adott frizurával? Szexis a cipőd, vagy nem? A különböző ruhák, kiegészítők, sminkek, frizurák mind titkos szexuális jelentést hordoznak magukban - ha tudod, hogy mivel milyen hatást válthatsz ki a férfiakból, sokkal sikeresebben flörtölhetsz!
SZEX
Szex tipp: Ragadd meg!
Partnered feküdjön a hasán. Egyik lábadat tedd jobbra, a másikat pedig balra a feneke mellé, ezután ülj rá a hátsójára - az a legjobb, ha bugyi nélkül teszed mindezt.
SZEX
Házi sztriptíz szexisen
Kötelezettségednek érzed a dolgot, vagy tényleg el akarod csábítani kedvesedet? Ha az utóbbiról van szó, egyáltalán nem szükséges, hogy tökélyre fejleszd a tudásod.
SZEX
A golyóktól tényleg jobb lesz a szex?
A gésák a mai napig Ben-Wa-golyókat használnak a medencefenék izmainak erősítéséhez.
SZEX
Női szexképzelgés: Ki kéne próbálni valami vadi újat
Itt ismét működésbe lép a rendes lány ilyet nem csinál félelmetes effektusa.
SZEX
Milyen jelek utalnak egy nő szexuális képességeire?
A férfiak többsége az alábbi három tulajdonság alapján következtet a nő szexuális viselkedésére:
TOP5
 
 
 
SMINK
Csak határozottan
FRIZURA TRENDEK
Olivia Palermo
SMINK
Szuperlátványos szemfestés
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek