HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. június 16. vasárnap - Jusztin
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Ezt a napot leginkább a barátaiddal töltöd. Kellemes programokat szerveztek együtt, sokat beszélgettek, nosztalgiáztok, felelevenítitek a régi emlékeket.
BIKA (április 20. - május 20.)
Pénzügyekkel kapcsolatban ma jó híreket kaphatsz. Lehetséges, hogy a hivatásodnak köszönhetően hozzájuthatsz egy nagyobb összeghez,amiért keményen megdolgoztál.
IKREK (május 21. - június 21.)
A mai napon leginkább a hivatásoddal leszel elfoglalva. Tele vagy energiával, és szomjazol az elismerésekre, amelyeket ma minden további nélkül bezsebelhetsz!
RÁK (június 22. - július 22.)
Egy nagyon dinamikus nap vár Rád. Energikus, friss, aktív, mozgékony vagy, most minden problémára megtalálod a megfelelő megoldást. Kellemes napra számíthatsz.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
A mai napon kissé feszültebb, idegesebb, türelmetlenebb lehetsz, mint máskor. Lehetséges, hogy túlhajszolod magad. Próbálj meg pihenni is, szükséged van rá!
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ma nem igazán érzed jól magad a bőrödben. Feszült, ideges vagy, lelkileg egy kissé talajtalannak érzed magad. A feszültségek okait most a családodban keresd.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Ez a nap minden téren szinte tökéletesen alakul számodra. Az életed főbb területein sikereket könyvelhetsz el. Ilyen szerencsésnek már régen érezted magad.
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Az otthonoddal kapcsolatban bosszúság érhet. Szeretnél egy változtatást az otthonodon, de nem sikerül a végére járnod. Ez elveszi a kedved a munkálkodástól.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Még mindig nyomaszt egy megoldásra váró probléma. A családod megpróbál meggyőzni valamiről, sikertelenül. Eltökélt vagy, kitartasz az elképzeléseid mellett.
BAK (december 22. - január 19.)
A mai napon végre sikereket könyvelhetsz el életed főbb területein. Egy olyan munkát ajánlhatnak Neked, amely anyagi haszonnal jár, és sok erőt ad számodra.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Tele vagy energiával, lendülettel, sikerélmények érnek az élet több területén is. Hosszú idő után végre ma egy nagyon kellemes, harmonikus, boldog nap vár Rád.
HALAK (február 19. - március 20.)
Elégedetlen vagy, úgy érzed, nem tudsz megfelelni. Ne legyenek téveszméid! Mostanában kicsit túlhajszoltad magad. Fordíts a pihenésre is időt, szükséged van rá!
TOP5
 
 
 
SMINK
Pompás pirosítók
ÍGY CSINÁLD!
Jennifer Morrison
SMINK
Malaikaraiss a színfalak mögött
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal