HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. december 7. szombat - Ambrus
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Ezt a hétvégét most kizárólag családi körben töltöd. Egy rövid utazást szerveztek a Kedveseddel és a családoddal, ahol mindannyian nagyon jól érzitek magatokat.
BIKA (április 20. - május 20.)
Ezen a hétvégén egy utazás vár Rád. Pihenéssel, nyugalommal teli napokra számíthatsz. Most bátran költekezhetsz, hiszen ez örömet okoz számodra. Most van miből.
IKREK (május 21. - június 21.)
Amennyiben munkahely-változtatáson töröd a fejed, most szerencsés lenne, ha a megérzéseidre hallgatnál, hiszen pontosan fogod érezni, melyik a helyes út.
RÁK (június 22. - július 22.)
Ezen a hétvégén nagy feladatra vállalkozol az otthonodban. Nagytakarítasz, elhúzod a bútorokat,úgy érzed, egy kis újításra van szükséged. Vond be a családod is!
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Ezen a napon rengeteg feladatot ad számodra a családod. Tanulj meg nemet mondani, hiszen nem felelhetsz meg mindig mindenkinek! Szükséged van a kikapcsolódásra!
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezt a hétvégét a szórakozásnak szenteled. Egy utazást terveztek a kedveseddel, vagy valamilyen kulturális eseményen vesztek részt. Kellemes napok várnak Rád.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Ma kicsit többet költhetsz az otthonodra, hiszen fontos számodra a környezeted. Végre lehetőséged adódik rá, hogy tovább szépítsd, és még jobban érezd magad!
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Sok új ismeretségre tehetsz szert, de nem hanyagolod el a barátaidat sem. Élvezed a kellemes beszélgetéseket, de vigyázol, hogy magadról ne árulj el túl sokat.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Fontos számodra a nyüzsgés, most mégis egy kis magányra vágysz. A kedveseddel elvonultok egy kicsit a világ szeme elől, és végre igazán kipihenitek magatokat.
BAK (december 22. - január 19.)
Most végre nyitsz a társasági élet felé. Nem bánod meg, hiszen nagyon kellemes élmények érnek. Új ismeretségekre tehetsz szert, nyitottabb vagy, mint máskor.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
A pénzügyeid terén egy pozitív változás következhet be. Kisebb összegeket kaphatsz, de légy óvatos a költekezéssel, mert hamar kicsúszik a kezeid közül a pénz!
HALAK (február 19. - március 20.)
Ezen a napon egy nagyon kellemes utazás vár Rád.Felkerekedtek a kedveseddel, és meglátogattok egy közeli wellness-szállót, ahol kedvetekre kényeztetnek Titeket.
TOP5
01
FRIZURA TRENDEK
Különleges tűzések
02
FRIZURA TRENDEK
Természetes
03
FRIZURA TRENDEK
Tűzd fel magasra
04
SMINK
Vonaljáték
 
 
 
SMINK
Vonaljáték
FRIZURA TRENDEK
Természetes
FRIZURA TRENDEK
Tűzd fel magasra
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek