HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. augusztus 19. hétfő - Huba
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Ezen a napon hallgass az érzéseidre, hiszen ellenkező esetben most nagy erővel vetnéd magad egy olyan dologba,amely a későbbiekben csalódást jelentene számodra.
BIKA (április 20. - május 20.)
Sikerül ma a kedveseddel újra visszatérni a harmóniába, de ehhez neked most ki kéne mutatnod az érzéseidet, sőt még ki is kéne mondanod amit érzel iránta.
IKREK (május 21. - június 21.)
"Ma színes, változatos programokkal teli napot élhetsz meg. Ez igazán Neked való, hiszen nincs benne semmi ""sablon-szerű"", minden az újdonság erejével hat Rád."
RÁK (június 22. - július 22.)
Ezt a napot a barátaid társaságában töltöd, akikkel nagyokat tudsz beszélgetni és a lelki dolgaidba is be tudod őket avatni. Hamar megoldjátok a problémákat.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Ma próbálj meg lazítani, és ne görcsölj az anyagi ügyeiden, főleg ne terheld most vele a párodat, bízz benne, hogy mindent megtesz a rendezés érdekében.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ma végre van időd az egyik kedvenc szórakozásodnak, az olvasásnak hódolni. Engedd el magad, és most ne csinálj mást, csak pihenj és élvezd az olvasást.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Te általában diplomatikus és kedves vagy, ezen a napon mégis előveszed az energikus, kissé harcias énedet, hiszen nem vagy hajlandó engedni az elképzeléseidből.
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Ma el kell döntened, hogy a kedvességgel, vagy a céltudatos energikussággal szeretnél célt érni, mert magad sem tudod, melyik lenne a leghatékonyabb eszköz.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Ne hagyd, hogy ma bárki Rád erőltesse az akaratát, és Te csak azért legyél kénytelen engedni a nyomásnak, mert számodra fontos a harmónia. Maradj kitartó!
BAK (december 22. - január 19.)
Ma szinte fáradhatatlan vagy, de ne felejtsd el, hogy pihenésre is szükséged van. Próbálj meg időt szakítani arra is, hogy csakis a saját kedvtelésednek élj!
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Az otthonodban tevékenykedsz, és egy olyan változtatáson dolgozol, amit a gyerekeid kedvéért teszel. Mindenkinek örömet szerzel ezzel és Te is jól érzed magad.
HALAK (február 19. - március 20.)
Ezen a napon egy terven töröd a fejed, és szeretnéd pontosan kidolgozni, hogy a jövő héten már képes legyél arra, hogy a megvalósításba is bele tudj kezdeni.
TOP5
 
 
 
DIÉTA ÉS FITNESZ
A tökéletes bikinialak titka
ÍGY CSINÁLD!
Gwen Stefani
ÍGY CSINÁLD!
Vizezz!
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal