HOROSZKÓPDIVAT TV
2017. december 16. szombat - Etelka
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Az elkövetkezendő időszakban a legfontosabb életterület a család és az otthonod lesz számodra. Ezekbe fekteted minden energiád,és minden figyelmed ide fordítod.
BIKA (április 20. - május 20.)
Ezen a napon nagyon szerencsés fordulatokra számíthatsz. Felpörögnek az események körülötted. Most elsősorban a barátaid részéről várhatsz pozitív élményeket.
IKREK (május 21. - június 21.)
Az elkövetkezendő időszakban sokkal harcosabb, önérvényesítőbb lehetsz, és nem hagyod magad a háttérbe szorítani. Ehhez bizony minden erődre szükséged lesz.
RÁK (június 22. - július 22.)
Ez a nap rengeteg munkát ad számodra, de most örömmel végzed a feladataidat, szorgalmas és kitartó vagy. Szinte kimeríthetetlen energiakészlettel rendelkezel.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Örömteli nap vár Rád. Elsősorban lelki élményekben lesz részed. Fontos lenne, hogy egy rövid időre elutazz és kikapcsolódj, hiszen szükséged van a pihenésre.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a napon sokkal önérvényesítőbb, harciasabb, elszántabb és temperamentumosabb leszel, mint egyébként. Egy nagyon szerencsés időszak következik számodra.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Pénzügyileg nagyon szerencsés nap vár Rád. A munkád révén pénz áll a házhoz, és anyagilag egy nagyon szerencsés időszak veszi kezdetét. Légy magabiztos!
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Örömteli napra számíthatsz. Elsősorban a szerelemmel és a gyerekekkel kapcsolatban lesznek jó élményeid, és ez más területeken is örömteli eseményeket vonz.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Ebben az időszakban szenvedélyes, lángoló szerelemre lobbanhatsz. Ettől minden más életterület is sikeressé és vonzóvá válik számodra. Kellemes nap vár Rád.
BAK (december 22. - január 19.)
Kellemes, harmonikus nap vár Rád. Leginkább az otthonod szépítésével vagy elfoglalva, és a figyelmed most inkább a családodra terelődik. Boldog nap vár Rád.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Egy nagyon sikeres nap vár Rád. Ebben az időszakban mindenki számára vonzóvá válsz. A hivatásodban is kellemes élmények érhetnek, eredményeket érhetsz el.
HALAK (február 19. - március 20.)
Ezt a napot szeretnéd kizárólag a családoddal tölteni. Szükséged van a kikapcsolódásra, a pihenésre, most a szűkebb családban szeretnéd eltölteni az időd.
TOP5
01
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Óriási pillák
 
 
 
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Óriási pillák
ÍGY CSINÁLD!
Prada
ÍGY CSINÁLD!
Minimalista és laza
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2017 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal