HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. július 8. szerda - Ellák
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
A mai napon próbálj meg minél több időt a családoddal tölteni. Az utóbbi időben nem maradt túl sok időd Rájuk, ezt jobban tennéd, ha minél előbb bepótolnád.
BIKA (április 20. - május 20.)
Ma nem szívesen mozdulsz ki otthonról, de lehet, hogy mégis szükség lesz erre. Egy rövid külföldi utazást kell beiktatnod, de később rájössz, milyen jól tetted.
IKREK (május 21. - június 21.)
A mai napot a Kedveseddel töltöd. Meglátogatjátok a távolabb élő családot, és az otthonotokban is vendégül láttok egy kisebb csapatot. Eseménydús nap vár Rád.
RÁK (június 22. - július 22.)
Az otthonodban nagyon sok a tennivalód, lehetséges, hogy megint valamilyen változtatáson töröd a fejed. Légy kreatív, egy tavaszi átalakítás mindig jól jön!
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
A Kedvesedben mindenre számíthatsz, mindig rengeteg segítséget nyújt számodra. Ez örömmel tölt el mindkettőtöket. Kellemes nap vár Rád. Használjátok ki!
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Még mindig az otthonod átalakításával vagy elfoglalva, de ne aggódj, légy összeszedett, lesz időd mindenre, és most váratlan segítség is érkezik Hozzád.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Ezt a napot szeretnéd családi körben tölteni. Szervezzetek egy kellemes kirándulást a gyerekekkel, mindenkinek nagyon jót fog tenni egy kis kiruccanás!
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
A mai napon komoly anyagi sikerekre számíthatsz. Régen várt bevételek érkeznek Hozzád, amelyekre nem is számítottál. Eredményes napot tudhatsz magadénak.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Lehetséges, hogy egy rövidebb külföldi utazást iktatnál be. Ne aggódj, vágj bele bátran, sikert sikerre halmozol majd, és elismeréseket is bezsebelhetsz!
BAK (december 22. - január 19.)
Egy nagyon kellemes napra számíthatsz. Rengeteg szeretetet, örömöt és boldogságot hoz számodra a mai nap, egyre újabb és újabb kellemes élmények érnek.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Ezen a napon leginkább a munkába temetkezel. Jól teszed, hiszen pontosan tudod, hogy ebben az időszakban nagyot fordíthatsz a dolgok állásán. Légy magabiztos!
HALAK (február 19. - március 20.)
Most egy kis magányra lenne szükséged, szeretnél egy kicsit elvonulni a világtól.Keress egy békés, csendes helyet, ahol kikapcsolódhatsz és jól érezheted magad!
TOP5
01
SMINK
Lágy szemhéjtus
 
 
 
SMINK
Lágy szemhéjtus
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Irány a komfortzóna!
DIÉTA ÉS FITNESZ
A tökéletes bikinialak titka
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek