HOROSZKÓPDIVAT TV
2018. december 12. szerda - Gabriella
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Pénzügyi vitába keveredsz a baráti körödből valakivel. Nem tudtok közös nevezőre jutni, hisz a nézeteitek sem egyeznek. Próbáljátok meg minél előbb megbeszélni!
BIKA (április 20. - május 20.)
Örömteli nap vár Rád. Ne fogadd meg a baráti tanácsokat, hiszen lehetséges, hogy akaratukon kívül zsákutcába vezetnének. Kövesd a saját célokat, ez a helyes út!
IKREK (május 21. - június 21.)
Az otthonodban szeretnél valamilyen változást eszközölni, amely a munkáddal kapcsolatos. Dolgozószobát alakítasz ki magadnak, és ezentúl otthon végzed a munkád.
RÁK (június 22. - július 22.)
Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, de lehetséges, hogy valami miatt szorongsz. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad ez az érzés, inkább próbálj meg tenni ellene!
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
A mai napon a főnököddel kerülhetsz összetűzésbe. Jobban teszed, ha nem kötöd az ebet a karóhoz, ne légy makacs, mert később bánni fogod a viselkedésed!
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a napon nagyon jól érzed magad, a munkádban is remekül teljesítesz, viszont a párkapcsolatodban némi feszültség jelentkezhet.Üljetek le és beszéljétek meg!
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Úgy érzed, láthatatlan kezek segítenek a háttérből. Bármibe is fogsz ma, biztosan sikerrel zárul. Ez mindenképpen önbizalmat ad számodra,sikeresnek érzed magad.
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Az otthonodban szeretnél valamilyen újítást, de beleeshetsz abba a hibába, hogy túl sok mindenbe fogsz egyszerre, és így sokkal nehezebb lesz a megvalósítás!
NYILAS (november 22. - december 21.)
Ezen a napon minden papírmunkával kapcsolatos dolgot elintézel, amire eddig nem volt időd.Ne aggódj, lesz dolgod bőven, de a nap végére mindennek a végére érsz.
BAK (december 22. - január 19.)
Harmóniába kerülsz önmagaddal, és a világgal. Külfölddel és szerződésekkel kapcsolatos ügyek intézésére kiválóan alkalmas ez a nap. Járj nyitott szemmel!
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Ez a nap az elképzeléseid szerint alakul. Amennyiben minden energiáddal a célra koncentrálsz, most bizony nagy dolgokat vihetsz véghez. Légy aktív és kreatív!
HALAK (február 19. - március 20.)
Most zseniális ötleteid vannak, remek új megoldások jutnak eszedbe, és ez mindenképpen jót tesz az önbizalmadnak. Ne sajnáld most a munkára az időt, megtérül!
TOP5
 
 
 
ÉRZELMEK
Őszintén beszélj az érzéseidről!
ÉRZELMEK
Kettő az egyben?
SMINK
Nagyon baba!
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2018 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal