HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. október 21. hétfő - Orsolya
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
A héten rengeteg volt a tennivalód a munkahelyeden, de még mindig van energiád arra, hogy a tevékenykedést az otthonodban is folytasd.Ne felejts el pihenni sem!
BIKA (április 20. - május 20.)
Ez a nap örömteli eseményeket tartogat számodra. Ezt természetesen a szerelmeddel éled át, akivel most az élet minden területén nagyon nagy a harmónia köztetek.
IKREK (május 21. - június 21.)
Ez a hétvége most legyen a családé! Próbáld meg bepótolni, amit hét közben elmulasztottál, de arra is figyelj, hogy a kedvesed se érezze elhanyagolva magát!
RÁK (június 22. - július 22.)
Szerelmi életed most valamilyen módon kapcsolatba kerülhet külfölddel. Lehetséges, hogy hosszabb utazásra indulsz, de így a hétvégét a kedveseddel töltheted.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Ezen a napon több akadály is gördülhet eléd, de ez ne vegye el a kedved semmitől! Ma a barátaid sokat segítenek abban, hogy kirángassanak nyomott hangulatodból.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Aktív és kreatív vagy. Azok az ötleteid, amelyeket a családod nem támogatott, most megvalósítási szakaszba érnek. Végre szerződés készülhet ezzel kapcsolatban.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Egy nagyon szerencsés napra számíthatsz. Most kizárólag olyan eseményeket élhetsz át, amelyek örömet hoznak számodra. Figyelj oda, és használd ki megfelelően!
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Szerelmi életedben kétirányú változás várható. Az eddigi elavult kapcsolatnak vége szakad, viszont érkezik Hozzád valaki, akivel végre hosszútávra tervezhetsz.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Minden erődet és lehetőségedet beveted egy általad kitűzött cél érdekében. Ne vegye el a kedved, ha nem sikerül minden azonnal! Ne add fel, próbálkozz tovább!
BAK (december 22. - január 19.)
A hétvégén több utazás vár Rád. Légy nagyon óvatos az utakon, mert kisebb balesetveszély lehetősége áll fenn. Az utazások most minden várakozásodat felülmúlják.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Ezen a napon kissé hiszékenyebb lehetsz a kelleténél, sőt gyenge pillanataidban rávehetnek olyan dolgokra, amiket nem is szeretnél igazán. Járj nyitott szemmel!
HALAK (február 19. - március 20.)
Érzelmesebb és érzékenyebb lehetsz, mint máskor, de emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, Veled is előfordul, hogy átadod magad egy pillanat hangulatának.
TOP5
 
 
 
SMINK
Még fényesebben ragyoghatsz!
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Rodarte
SMINK
Csak határozottan
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal