HOROSZKÓPDIVAT TV
2017. augusztus 23. szerda - Bence
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Hivatásodnak köszönhetően anyagi helyzeted egy váratlan fordulatnak köszönhetően könnyebbé válik, úgyis régóta dolgoztál azon, hogy itt változást érj el.
BIKA (április 20. - május 20.)
Amennyiben voltak függőben lévő jogi ügyeid,ma pozitív irányt vehetnek,de ennek alakulásában neked is komoly szereped volt, hiszen rengeteg erőfeszítést tettél.
IKREK (május 21. - június 21.)
Nehezen tudod összeegyeztetni a hivatásodat a párkapcsolatoddal.Az utóbbiban fennáll egy váratlan helyzet, amit még ma meg kell oldanod.A párodra is hagyj időt!
RÁK (június 22. - július 22.)
A párkapcsolatod kerül fókuszba,bár Te vagy a gondoskodó,ma mégis a párod lesz az, aki mindenben kényeztet, és a kedvedben jár. Most átéled, ez milyen jó érzés.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Ha ma felhagysz a távolságtartással, a szerelemben kellemes élmények érhetnek, de ehhez szükséges, hogy Te is nyitottabbá válj, és levedd a szigorú álarcod.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
Az otthonodban néhány apróbb változást szeretnél megvalósítani,de ezek az ötletek nem biztos,hogy megértésre találnak a partneredben.Először őt kell meggyőznöd!
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
"A figyelmed most az otthonod felé fordul, ahol szeretnél néhány ""szépítési manővert"" végrehajtani, amihez most a kellő anyagi fedezettel is rendelkezel."
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Ma harcban állhatsz a külvilággal, de te mégis úgy éled meg, hogy téged támadnak. Tudnod kell, hogy minden belőlünk indul ki, és tarts egy kis önvizsgálatot!
NYILAS (november 22. - december 21.)
Az anyagi helyzetedben várható ma pozitív változás, amit nem a szerencsének, hanem a munkádnak köszönhetsz, ahová az utóbbi időben rengeteg energiát fektettél.
BAK (december 22. - január 19.)
Ez a nap számodra a szerelemről szól, a kedveseddel ma nagy harmóniát élhettek meg, és te is boldognak, oldottnak érzed magad. Képes vagy pihenni, relaxálni.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Gondod lesz a családdal és az anyagi helyzeteddel, lehet, hogy a kettő összefügg. A párod viszont a megfelelő időben melléd áll, és ügyesen oldja a szituációt.
HALAK (február 19. - március 20.)
Ma jó híreket kaphatsz, amelyek újabb lendületet adnak ahhoz, hogy a dolgaid pozitív előmozdítására tudd fókuszálni a figyelmed, és az erődet. Légy aktív!
TOP5
 
 
 
SMINK
2017-es tavaszi szépségtrendek: fruzira-, smink- és manikűr
DIÉTA ÉS FITNESZ
Sportolni öröm
ÍGY CSINÁLD!
Vad hullámok
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2016 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal