HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. január 18. szombat - Piroska
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Ezen a napon a dolgok a megszokott kerékvágásban haladnak, úgy érzed, nincs előtted akadály, Tiéd a világ. Maradj a realitás talaján, nehogy csalódnod kelljen!
BIKA (április 20. - május 20.)
Pénzügyileg nagyon sikeres lesz ez a nap számodra. Rég várt bevételek érkeznek meg Hozzád, de kiadásokra is számítanod kell. Nagyon örömteli nap vár Rád.
IKREK (május 21. - június 21.)
Ma leginkább a munkádba temetkezel, hiszen most komoly sikereket könyvelhetsz el ezen a területen, és elismerik a teljesítményedet. Légy aktív és kreatív!
RÁK (június 22. - július 22.)
Ma rengeteget kell dolgoznod, sőt az elmaradt tevékenységeidet is be kell pótolnod. Legyen szó munkáról, vagy éppen az otthonoddal kapcsolatos dolgokról.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
A mai napon a pénzügyi kérdések kötik le minden figyelmed. Amennyiben hitelt szeretnél felvenni az otthonoddal kapcsolatban, erre most a legmegfelelőbb az idő.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
A mai napon jössz-mész, ügyintézel, rengeteg elintéznivalód akad, amely gyors megoldást igényel.Maradj kitartó, csak így érheted el az általad kijelölt célokat!
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Ma egy kissé lalassulhatnak a dolgaid. Fontos, hogy most inkább lépésről-lépésre haladj, maradj türelmes, csak így érhetsz célt, és lehetsz eredményes!
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
Jó hírek érkeznek Hozzád pénzügyekkel kapcsolatban. Még az is lehetséges, hogy egy új szerelem köszönt az életedbe, amely nagy valószínűséggel hosszútávra szól.
NYILAS (november 22. - december 21.)
Minden energiád leköti a hivatásod, nincs is időd másra. Lehetőséged nyílik arra, hogy a ranglétrán feljebb kerülj, de ehhez mindent meg kell tenned Neked is!
BAK (december 22. - január 19.)
Egy nagyon eseménydús nap áll előtted, a dolgok most végre az elképzeléseid szerint alakulnak. A pénzügyekkel légy nagyon óvatos, mert könnyen becsaphatnak.
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
A mai napon csak kis lépésekkel haladhatsz előre céljaid megvalósításában. Általában jellemző lehet Rád a hirtelenség, de most ne kapkodj, maradj higgadt!
HALAK (február 19. - március 20.)
A mai napon leginkább a tanulmányok kerülnek előtérbe. Amennyiben valamilyen vizsga előtt állsz, ez most minden figyelmedet leköti. Sikereket érhetsz el.
TOP5
 
 
 
ÍGY CSINÁLD!
Marchesa
ÍGY CSINÁLD!
Terjedelmes hullámok
WELLNESS
Üdítő és különleges
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek