HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. június 20. vasárnap - Rafael
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
Szerencsés lenne számodra, ha a megérzéseidre hallgatnál, hiszen ennek most hasznát veheted a vállalkozásod területén, vagy a gyerekneveléssel kapcsolatban.
BIKA (április 20. - május 20.)
Ebben az időszakban komolyabb anyagi fellendülés várható. Valamilyen módon a családod is segítségedre lesz ebben. Most mindenben számíthatsz a szeretteidre.
IKREK (május 21. - június 21.)
"Ma túlságosan harcias lehetsz, megpróbálsz mindenkit ""eltávolítani az útból"", senkire sem vagy tekintettel. Légy óvatos, mert könnyen megbánthatsz másokat!"
RÁK (június 22. - július 22.)
Ezen a napon harcias és kitartó vagy. Minden olyan dologra alkalmas ez a nap, ami sok energiát és kitartást igénylő feladat. Nagyon sikeres napra számíthatsz.
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
Kissé feszült, ideges, lobbanékony lehetsz, szerencsés lenne számodra, ha megtanulnál meditálni, ellazulni és pihenni, most szükséged lenne a kikapcsolódásra.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
A mai napon kissé érzékenyebb lehetsz a kelleténél, ezért sérülékenyebb is vagy. Egy erős egyéniség hatása alá kerülhetsz, és ezt kissé rossz néven veszed.
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Céltudatos vagy, pontosan tudod, mit miért teszel. Szerencsés lenne számodra, ha most minden kínálkozó lehetőséget megragadnál, és kitartóan haladnál előre.
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
"A családoddal adódhatnak problémáid a mai napon. Úgy érezheted, hogy valaki ""áskálódik"" ellened, és ez nagy csalódást okoz számodra. Engedd el a problémát!"
NYILAS (november 22. - december 21.)
Érzelmileg most sokkal sebezhetőbb vagy, mint máskor. Próbálj meg visszavenni a védtelenségedből, mert ha nem vagy óvatos, most nagyon sok sérülés érhet.
BAK (december 22. - január 19.)
Ebben az időszakban sokkal nyitottabbá válsz. Ez mindenki szemében nagyon vonzóvá tesz, így sikert sikerre halmozol az elkövetkezendő napokban. Használd ki!
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
Szemléld reálisabban az életet, gondold végig a dolgok menetét. Új dolgok kezdenek érdekelni, szívesen hallgatsz zenét, vagy belekezdesz egy új tevékenységbe.
HALAK (február 19. - március 20.)
Nyughatatlan, nyüzsgő vagy, most úgy érzed, nagyobb mozgástérre van szükséged. Ha teheted, kezdj el sportolni, most szükséged van az energiáid levezetésére.
TOP5
 
 
 
EGYSZERŰEN TÖKÉLETES
Szűzies megoldás
EZ A DIVAT!
Grunge
EZ A DIVAT!
Viselj vöröset!
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek