HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. április 17. szombat - Rudolf
divat
HOROSZKÓP
NAPI HOROSZKÓP
KOS (március 21. - április 19.)
A mai napon egy változásra kell felkészülnöd több életterületen is. Ne ijedj meg ettől, hiszen remekül veszed majd az akadályokat és alkalmazkodsz a helyzethez.
BIKA (április 20. - május 20.)
A mai napon egy kicsit harcias kedvedben lehetsz. Fontosnak tartod az elképzeléseidet, és bátran kitartasz mellettük, még akkor is, ha ez többeknek nem tetszik.
IKREK (május 21. - június 21.)
A mai napon nagyon sok munka vár Rád, a kikapcsolódásra nem is marad időd. Emiatt feszültebb, ingerlékenyebb lehetsz, mint máskor. Ha autóba ülsz, légy óvatos!
RÁK (június 22. - július 22.)
A mai napon nagyon nehéz helyzet elé kerülsz. Egy döntés alkalmával nem tudod, hogy az eszedre, vagy a szívedre hallgass-e. légy reális, megtalálod a megoldást!
OROSZLÁN (július 23. - augusztus 22.)
A mai napon leginkább az otthonoddal leszel elfoglalva. Úgy érzed, minden, ami ezzel kapcsolatos, azonnali megoldást igényel és így összetorlódnak a tennivalók.
SZŰZ (augusztus 23. - szeptember 22.)
A mai napon rengeteg tennivalód akad. Nagyon sok ügyintézés, jövés-menés vár Rád. Légy most nagyon óvatos a közlekedésben, ne menj bele kétes helyzetekbe!
MÉRLEG (szeptember 23. - október 22.)
Ma nagyon sok kiadás vár Rád, amely ennyi időt után már halaszthatatlannak bizonyul. Több elmaradt kötelezettséget, és régen halogatott dolgot kell elintézned.
SKORPIÓ (október 23. - november 21.)
A mai napon nagyon szerencsés leszel. Tele vagy jó ötletekkel, energiával. Amit elterveztél, azt ma minden bizonnyal meg tudod valósítani. Légy magabiztos!
NYILAS (november 22. - december 21.)
Ezen a napon bizony némi hátráltatást érzékelhetsz a háttérből. Maradj türelmes és optimista, ne add fel a céljaid, ha nem sikerül azonnal megvalósítani őket!
BAK (december 22. - január 19.)
Amennyiben túl nagy elvárásokat támasztasz magaddal szemben, úgy több kudarcélményt is megélhetsz a nap folyamán. Inkább haladj lépésről-lépésre,ez a helyes út!
VÍZÖNTŐ (január 20. - február 18.)
A munkahelyeden egy változásra számíthatsz ezen a napon, amit eleinte nagyon nehezen tudsz tolerálni, de később belátod, hogy ez Neked is hasznodra válik!
HALAK (február 19. - március 20.)
A mai napon váratlan eseményekkel találhatod szemben magad. Ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen ezek a változások egytől egyig szerencsésen alakulnak.
TOP5
01
SMINK
Nem vagy szürke!
02
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Stílusos páros
03
SMINK
Élénknarancs
 
 
 
SMINK
Élénknarancs
SZÉPSÉG TRÜKKÖK
Stílusos páros
SMINK
Nem vagy szürke!
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek