HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. május 22. szerda - Júlia, Rita
divat
2014. november 01. - Szépség / Diéta és Fitness
Így védekezz a meghűlés ellen!
Eleged van az antibiotikum-kúrák okozta kellemetlen mellékhatásokból? Szeretnéd, ha a szervezeted még ellenállóbb lenne a betegségekkel szemben? Íme, néhány hasznos tanács!
   
   
   
A rohanós hétköznapok, az állandó stressz és a hideg időjárás gyakran okozhat meghűléses betegséget. Sajnos azonban egy antibiotikum-kúra sokszor rengeteg más kellemetlen mellékhatást is hoz magával. Nem elég, hogy nagy nehezen kilábalsz a betegségből, ha nem figyelsz oda, lehet, hogy még jobban megütöd a bokádat. Ha nem akarod november első napjait ágyhoz kötve kezdeni, jó, ha előre gondoskodsz a szervezet még nagyobb ellenálló képességéről.
Éppen ezért soha ne feledkezz meg a napi C-vitaminfogyasztásról! A C-vitamin amellett, hogy fokozza az immunrendszer erősségét, növeli a fehérvérsejtszámot, ezáltal megelőzhető vagy jelentősen csökkenthető a meghűléses betegségek kialakulása.
Tudtad, hogy a gránátalma a számtalan jótékony összetevője mellett kiváló C-vitamin-forrás? Szerencsére ma már vannak olyan készítmények, amelyek tartalmazzák a gyümölcsben található hasznos összetevőket. Az ilyen készítmények rendszeres fogyasztása és a megfelelő vitaminpótlás mellett érdemes hetente háromszor valamilyen mozgásformát is beiktatni. A rendszeres sportolással nemcsak a stresszt és a mindennapi feszültséget tudod levezetni, hanem a test ellenálló képességét is növelheted.
Amikor pedig már megtörtént a baj, és kénytelen vagy antibiotikumhoz folyamodni, ne feledkezz meg az ilyenkor használatos élőflóra-fogyasztásról. Ezzel elkerülheted a gyakran mellékhatásként jelentkező hasmenést, helyreállíthatod a bélflóra felborult egyensúlyát, támogathatod a védekezőrendszer megfelelő működését és a kórokozókkal szembeni védelmet.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal