HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. október 30. péntek - Alfonz
divat
2019. december 02. - Szépség / Wellness
A megújulás művészete a do-in
A do-in, vagyis az önmasszázs a hagyományos kínai orvoslás eleme. A buddhista szerzetesek körében is népszerű. Üzenete: megköszönni a testünknek, hogy szolgál minket.
   
   
   
Felkelünk, dolgozunk, rohanunk és közben nem gondolunk arra, hogy a testünk nélkül aligha lennénk képesek minderre.
Mire jó az önmasszázs?
A do-in lényege, hogy a meridiánokon végzett egyszerű ujjnyomással megszabadítsa a testet a felgyülemlett feszültségtől. Az energiacsatornák, amelyek életerőnk forrásai, egész testünket behálózzák. Ezek masszírozásával megerősíthetjük a szerveket, stabilizálhatjuk a szervezetet, helyreállíthatjuk a harmóniáját. A rendszeres do-in kiegyensúlyozottá tesz, gondoskodik a jó közérzetről. Mozgáshiány vagy éppen túlzásba vitt sport, izompanasz ellen is hatásos. A kényeztető önmasszázs fokozza a boldogsághormon-termelést, erősíti a lelki harmóniát.
Hogyan működik?
Rövid, ritmusos mozdulatokból áll a masszázs. Egy-egy területre egy, másfél percet kell szánni. A nyomás különböző erősségű lehet. Ha frissítés a célunk, a nyomás legyen gyors és erős, lazító kezelésnél gyengéd. Érdemes kísérletezni; hamar kiderül majd, hogy melyik az optimális, kellemes módszer.  A kezelés ideje alatt az ujjak végig érintkezésben maradnak a testfelülettel. A masszázst a matató-, a középső és a hüvelykujjal végezzük.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek