HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. szeptember 21. hétfő - Máté
divat
2019. december 18. - Szépség / Wellness
Túlélőkészlet sminkszerekből
Ha csak hosszú hétvégére indulunk, akkor sem egyszerű összeállítani a neszesszerben a szépségápoló készletet. Fontos, hogy minél praktikusabban pakoljunk.
   
   
   
Jól járunk a földszíneket tartalmazó arcfestékekkel, mert ezek kiválóak nappali sminkhez, és ha hozzáteszünk még egy feketét (ha eredetileg nem tartalmazta), könnyen esti, alkalmi arcfestést is varázsolhatunk. Szükség van kontúrra is: szemceruza, tus, tusfilc, ki mit részesít előnyben. Két színnel, barnával és feketével vígan boldogulunk akár két hétig, de érdemes hozzárakni egy színes darabot is. Nem feledkezhetünk meg a szempillaspirálról sem, hiszen enélkül nem teljes a smink. Legyen még a neszesszerben alapozó, púder, szemöldökpor vagy -ceruza s pirosító, ami illik a szemhéjpúderekhez.
Az ajkunkra elég, ha fényvédőt tartalmazó ajakápolót használunk, de vihetünk magunkkal néhány rúzst vagy szájfényt is, ha még befér. Ne feledkezzünk el a borotváról, a szemöldökcsipeszről, az arclemosóról, a hidratálóról és az éjszakai krémünkről sem. Ha jó az idő, akkor a napozókrémek sem maradhatnak otthon, s a legjobb, ha az alapozókrémünk is véd az UV-sugárzás ellen. A testápolókrém, a tudfürdő, a sampon, a dezodor szintén lényeges, de van belőlük miniváltozat is.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek