HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. október 30. péntek - Alfonz
divat
2011. szeptember 18. - Szépség / Wellness
Szódabikarbóna, olaj
Néhány, otthon is fellelhető hozzávaló segítségével is látványosan fehérebb lesz a fogunk, sokkal hidratáltabb, bársonyosabb a bőrünk.
   
   
   
Méregdrága a fehérítőkezelés. Helyette elég, ha havonta egyszer-kétszer szódabikarbónával mosunk fogat. Fogmosás után a benedvesített fogkefére szórjuk rá a szódabikarbónát, majd ismét mossunk fogat. Óvatosan sikáljuk a fogágyat, nehogy felsértsük az ínyt.
Bőrünk hidratáltságának és puhaságának megtartására az egyik leghatékonyabb tipp, ha tiszta olajat juttatunk mélyen a bőr rétegeibe. Ezt a módszert az arcon egyszerű inhalátorral, az egész testen pedig a szaunában alkalmazhatjuk. Melegítsük fel a bőrt, majd dörzsöljük be tiszta, természetes olajjal - legjobb az olíva, a mandula vagy a kókusz. Miután alaposan belemasszíroztuk az olajat, melegítsük ismét meg a bőrt, hogy a pórusokon keresztül minél mélyebbre jusson a hatóanyag. Tartsuk melegen legalább tíz percig. Végül mosakodjunk meg természetes szappannal.
A rendszeres bőrradírozás nemcsak szebbé, hanem egészségesebbé is teszi a bőrt. A házilag készített bőrradírok alapja lehet a só, a cukor, sőt még a búzadara is. Ezt keverhetjük tejföllel, pépesített banánnal (táplál és puhít) vagy vízzel és szódabikarbónával (fertőtlenít). Olyan pépet készíthetünk, amely nem túl sűrű és édes.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek