HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. május 25. szombat - Orbán
divat
2016. január 11. - Szépség / Smink
Macskaszem egyszerűen!
Legyen tökéletes macskaszemed! Így csináld!
   
   
   
Az igazság az, hogy minden arc- és szemformához illik a tusvonal, csak a hosszát és vastagságát kell ügyesen megválasztani. Törékenyebb archoz, kisebb szemekhez a finomabb, vékonyabb vonal áll jól. Kerekded archoz és nagy szemekhez bátran húzhatunk vastagabb vonalat.
Könnyű korrigálni!
Sokan aggódnak amiatt, hogy a tusvonal túl látványos, ezért a kéz bizonytalanságát jobban megmutatja. Igaz, hogy kell hozzá egy kis gyakorlat, de ha kisebb döccenők kerülnek is a vonalvezetésbe, azt egy kis tonikos vagy micellás (de nem olajos) lemosóval átitatott vattapálcával nagyon könnyen ki lehet igazítani.
Dúsítja a pillát!
Ezt a tulajdonságát szeretem legjobban. Azáltal, hogy kissé befolyik a pillák tövébe, hihetetlenül sűrűnek mutatja őket. Akinek ritka vagy helyenként hézagos a szempillája, használja ki a tusvonal előnyeit!
Satírozható!
Sokszor hallom, hogy a tusvonal túl grafikus, éles, nem elég finom valakinek a stílusához. Tudni kell, hogy a legtöbb tus nedvesen satírozható, sok pedig még száradás után is (a vízálló kivétel). Ha lágyítani szeretnénk a vonalon, a szempillatőben hagyjuk jó töményen a tust, a felső élét viszont satírozzuk el egy sűrű, puha ecsettel.
 

STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal