HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. szeptember 20. vasárnap - Friderika
divat
2020. augusztus 13. - Szépség / Smink
Így csináld: Dús szemöldök
Cara Delevingne trendivé tette a vastag szemöldököt. Most megmutatjuk, hogyan formázhatod magad is ecset é csipesz segítségével széles és bozontosnak tűnő szemöldöködet.
   
   
   
1. Az ecsetet tedd függőlegesen az orrcimpa mellé. Ez megmutatja, honnan induljon a szemöldök íve. Ami innen beljebb nő, azonnal szedd ki.
2. A szemöldök legmagasabb pontja az orrcimpa és a szem közepét összekötő vonalon legyen, ha nem ide esik, szedd ki ennek megfelelően.
3. Az orrcimpát a külső szemzuggal összekötő vonal meghosszabbításában érjen véget a szemöldök íve. Ami ezen túllóg, azt el kell távolítani.
4. Szemöldökszedés előtt mindig alaposan tisztítsd le a bőröd egy kevés vattakorongra cseppentett tonikkal.
5. A felesleges szőrszálak eltávolítása előtt fésüld át a szemöldök alatt növő szálakat egy kefével. Mindig felfelé fésüld őket, a hajtövek irányába.
6. Emeld meg a bőrt, egyesével fogd meg a szálakat egy csipesszel, és húzd ki őket a szál növekedési irányával megegyezően.
7. A szemöldök fölött növő felesleges szálak eltávolításához először fésüld lefelé a szemöldök szálait, majd ahogy a 6-os pontban olvasható, távolítsd el őket.
8. Bőrpír ellen hatásos segítséget nyújt az aloe verás vagy kamillás gél, a szemöldökszedést követően kell az érintett területekre paskolni.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek