HOROSZKÓPDIVAT TV
2019. május 25. szombat - Orbán
divat
2013. november 09. - Szépség / Szépség trükkök
Varázsold üdévé arcodat
Néhány otthoni praktikával, arcfestési trükkel üdévé varázsolhatjuk a vonásainkat. Szánjunk erre időt, hiszen így fiatalosabb lesz a megjelenésünk.
   
   
   
Kezdjük a szépségápolást hideg-meleg vizes arcfürdővel, majd bőrradírral távolítsuk el az elhalt hámréteget. Ne dörzsöljük agyon az arcot. A tiszta bőrt alkoholmentes tonikkal frissítsük.
Következhet a hidratáló pakolás. Választhatjuk a megszokott krémünket, de készíthetünk hidratáló és frissítő pakolást uborkából is. Reszeljünk le egy darabot, s ha zsíros a bőrünk, keverjük össze ugyanannyi joghurttal, ha száraz, akkor pedig tejföllel. Vigyük fel vastagon az arcra, a nyakra, a dekoltázsra.
A szem körüli karikákat és az apró ráncokat is el kell tüntetni. A speciális szemkörnyékápolóból óvatos mozdulatokkal tegyünk a szempár köré. Soha nem szabad nyúzni, húzni a vékony bőrt.
Némi pihenés után következhet a sminkelés. A bőrhibák eltüntetésére használjunk alapozót és púdert, de csak vékony rétegben kenjük fel a festékeket. A szem környékén a megmaradt, apróbb ráncokat korrektorral tüntessük el. Érdemes csak felül kifesteni a szemet. Jó választás a halványlila és a rózsaszín festék.
Az ajakra világos, nagyító hatású szájfény kerüljön.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek   Facebook oldal