HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. június 3. szerda - Klotild
divat
2019. október 11. - Szépség / Szépség trükkök
Házi hajpraktikák
Akinek zsíros vagy korpás a haja, nagyon gondosan válassza meg, hogy milyen készítményeket használ, valamint azt is, hogy milyen frizurát formál.
   
   
   
Ha korpás a hajunk, akkor váltogassuk azokat a termékeket, amelyek szalicilsavval hámlasztják a fejbőrt. Ha a fürtjeink festettek, vásároljunk kíméletes, korpásodás elleni sampont. Finoman, és csak az érzékeny bőrfelületre vigyük fel paskolgató mozdulatokkal a gyógyhatású szert, majd öblítsük le. Ezután hidratálósamponnal ápoljuk a haj tövét. Mindig alaposan masszírozzuk be a sampont a fejbőrbe, és legalább egy percig engedjük hatni az összetevőit. Ezután öblítsük le meleg, de semmiképpen sem forró vízzel. Kövessük ezeket a lépéseket naponta, amíg nem tapasztaljuk a korpamennyiség csökkenését.
Ha zsírosak a tincseink, akkor előnyösebb a lépcsőzetes hajvágás. Érdemes átgondolni a frufruviselést is, különösen, ha az arcbőr is zsíros, mivel a homlokra tapadó tincsek kellemetlen pattanásokat is okozhatnak. A hajegyenesítővel vasalt frizura a zsíros hajat még zsírosabbnak mutatja. Helyette inkább a hajtőnél enyhén összekuszált frizurát javasolják a fodrászok a hétköznapokra, amelyet csak a hajvégeknél simítsunk ki finoman, lapos hajkefével.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek