HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. szeptember 20. vasárnap - Friderika
divat
2020. augusztus 24. - Szépség / Szépség trükkök
Rendkívül sokoldalú epilátor a Panasonic ES-EL9A
Hosszú és fárasztó tél után minden nő a nyárra készül. Mi lenne, ha a nyarat sima, tiszta borotvált lábakkal kezdenéd? Úgy tűnik a Panasonic a legtöbb dologra gondolt, legújabb epilátorával tetőtől talpig kezelésbe veheted a tested.
   
   
   
Kisgyermekes édesanyaként nagyon kevés időm marad önmagamra. Vártam már, hogy kezembe vehessen a Panasonic legújabb ES-EL9A epilátorát. Gyönyörű termékről van szó. A Panasonic mindig is adott a külsőre, de ez a termék rendkívül jól sikerült, öröm kézbe venni, birtokolni.
Ahogy hozzám került, azonnal be is zárkóztam a fürdőszobába, hogy tesztelhessem szolgáltatásait. De lássuk először mi is van a dobozban. Rendkívül jól felszerelt, öszesen 10 darabos készletet kapunk, ami nagyon ritka ebben az árkategóriában. Epilátor, láb- és karszőrtelenítő fej, kímélő védősapka, védősapka érzékeny területre, borotvafej, előugró trimmelő, vezetőfésű, szonikus dőrzskefe, lábápoló fej, tasak, tisztítókefe, - ez mind a csomag része. Mondtam, tetőtől talpig kezelésbe veheted a tested, nem csak a lábad! De nézzül először miben újult meg az epilátor.
A Panasonics alaposan áttervezte a nedves-száraz szőrtelenítőjét. A 30%-al nagyobb fej szélesebb területet fed le, és egy lehúzással több szőrt távolít el, így gyorsabban epilál.

 
Kétszer hatékonyabb kettős tárcsa 60 csipesszel

A kettős tárcsa célja, hogy a megmaradó szálakat a második tekercs meg tudja fogni, és el tudja távolítani. A szőrszálbefogó csipeszek száma már összesen 60, ami az egy lehúzással elért szőrtelenítés tekintetében minőségi ugrást jelent. A két csipeszhegy olyan pontosan találkozik, hogy a gyantázással sikeresen már nem kezelhetően rövid, 0,5 mm-es szálakat is megragadja, majd a szőrtüszőtől kezdve eltávolítja.

A 90 fokban elforduló fej minden ívet követ

A fej 90 fokban elfordul, hogy a bőrhöz a lehető legközelebb kerüljön. Az elforduló fej rugalmasan illeszkedik az egyenetlen vonalakhoz is, nehogy szálak maradjanak hátra. Így a nehezen elérhető részek kezelése is kevésbé fáradságos.

Lágy szőrtelenítés kádban és zuhany alatt

Vízálló kialakítása alkalmassá teszi a kényelmes, fürdés közbeni használatra. Meleg vízben használva a bőr is lágyabb lesz, és a nem kívánt szőrszálak könnyebben eltűnnek.

Habszőrtelenítés

A habkezeléshez önteni kell tusfürdőt közvetlenül a fejbe. A finom hab körülveszi a nem kívánt szárszalakat, hogy azok gyökerestől könnyen és lágyan eltávolíthatól legyenek.

Védősapka

A kímélő védősapka megakadályozza a tárcsák bőrhöz érését. A bőrt a helyén tartja, hogy a szőrtelenítő a szálakat a bőr húzása nélkül, kevesebb fájdalom mellett távolítsa el.

Szonikus dörzskefe

A kefefej gyors, mintegy 3100 percenkénti rezgésszámával gyorsan hámlaszt. Mintegy 60000 nagy sűrűségű sörtéjével hatékonyan hámlaszt, sima és lágy bőrfelszínt biztosítva. A kefe rendszeres használatával elkerülhetők a benőtt szálak, ezért ajánlott a szőrtelenítés előtti alkalmazása.

LED-es világítás

Az olyan nehezen látható területeket, mint a hónalj és a talp, LED-lámpa világítja meg. Ennek segítségével minden szőrszál megtalálható.

3 sebességbeállítás

A kezelni kívánt testtáj, illetve a szőrszálvastagság függvényében gombbal választható ki a finom, a normál vagy az erőteljes sebesség.

Ez egy cserélhető fejes epilátor (A Panasonic adapternek nevezi a cserélhető fejeket), ezért beszélnem kell arról, mire is jók a dobozban található kiegészítők.

Pedikűr

A dobozban találunk egy lábápoló fejet. Ez egy mikrokerámiás reszelőt tartalmaz, ami lehetővé teszi a sarkok bőrkeményedéseinek gyors ápolását. A forgóhenger íves kivitele a kezelés helyének pontosítását szolgálja, így még a keskeny bőrkeményedéseken is könnyen használható.

Láb- és karszőrtelenítés

A láb- és karszőrtelenítő fej a kettős tárcsa 60 csipeszével alaposan szőrtelenít, lágy és sima bőrfelületet hoz létre. Kímélő védősapkát tehetünk a fejre, amivel finoman, a bőr meghúzása nélkül, kíméletesebben lehet szőrteleníteni.

Bikinivonal-szőrtelenítés, hónalj-szőrtelenítés

A bikinivonal-szőrtelenítéséhez tegyük a fejre az érzékeny területek szőrtelenítéséhez készült védősapkát. Keskenyebb szőrtelenítő felületének köszönhetően az érzékeny részekre, például a bikinivonal és hónalj szőrtelenítésére is alkalmas így az epilátorunk.

Teljestest-hámlasztás

Szonikus dörzskefe gyorsan és hatékonyan hámlasztja a bőrt, lágy és sima felületet hátrahagyva. A kefefej gyors, mintegy 3100 percenkénti rezgésszámával gyorsan hámlaszt.

Teljes test borotválás-trimmelés

Éles rozsdamentes acél pengéivel a borotvafej adapter lehetővé teszi a nagy felületű szőrzet, például láb vagy hónalj gyors borotválását.
Hosszú szőrszálak trimmelésére használjuk az előugró trimmelőt. A trimmelő hüvelykujjal kinyitva megkönnyíti a hosszú vagy fekvő szálak leborotválását.
Trimmeléshez vezetőfésűt használjunk. A vezetőfésű a borotvafejre felhelyezve használható. Hosszú szőrzet eltávolításának előkészítésekor és ritkításakor egyaránt alkalmazható.

Mint láthatod, rendkívül sokoldalú a Panasonic epilátora a mellékelt kiegészítők használatával. De nézzük használat közben.
Az epilátor beépített akkumulátort tartalmaz, aminek köszönhetően vezeték nélküli használat is lehetővé válik. Szükség is van rá, hiszen többnyire a zuhanyzóban, fürdőkádban használható a leghatékonyabban. Egy órás töltéssel nekem 30 percig működött. Az epilátor rendkívül könnyű és kényelmes kézben tartani. Nem győzőm hangsúlyozni, egy gyönyörű készülékről van szó, luxus érzete van.
Kipróbáltam zuhany alatt, tusfördővel, rövid és hosszú szőrszálakkal, érzékeny területen, folyamatosan cserélgetve a fejeket (adaptereket). Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Néhány piros pötty maradt a használat után, de ezek pár órán belül eltűntek. A rugalmas fej könnyűvé és kényelmessé teszi az epilálást, és a mellékelt védősapkák valóban fájdalommentessé. Nagyon hasznos a sebesség szabályozhatósága, alacsony fordulatszámon zuhany alatt is tökéletes eredményt értem el.

Mi tetszett benne?

Hihetetlenül praktikus, hogy ugyanaz az eszköz képes sok funkciót elvégezni. A fejcsere egyszerű és gyors, könnyen tisztítható. Tetszik, hogy van egy beépített világítás, így gyengébb fényviszonyok mellett is tökéletes eredmény érhető el az epilátorral. A megnövelt fejméret miatt nagy területen epilál, így időt spórolhatunk meg, és mint mondtam – csodálatos, hogy tudom használni a zuhanyzóban és száraz helyen is.
Nagyon lenyűgözött a borotvafej, amely annyira hatékonyan borotvál, hogy utána valóban sima bőrfelületet kapunk. A szonikus dörzskefe szintén kiváló volt, epilálás előtt kissé fellazítja a bőrt, így elkerülhető a benőt szálak kialakulása.

Mi tetszett kevésbé?

Néhány alkalommal azt tapasztaltam, hogy az epilátor a 60 csipesz ellenére nehézségekbe ütközött az egyes szőrszálak felvételénél, és ezért ugyanazon a területen többször kellett használnom, hogy elérje a kívánt eredményt. Ez nem annyira zavaró, valószínűleg az epilálási folyamat közbeni eszköz tisztítással elkerülhető a probléma.
Kevésnek tartom vezeték nélküli módban a 30 perces működési időt, miután egy órán keresztül a töltőn volt.

Összegzés

Mivel elég kevés időm van magamra, ezért szeretem az intelligens eszközöket, amelyek praktikusak, sokoldalúak és időhatékonyak. A Panasonic ES-EL9A egy hihetetlenül praktikus multifunkcionális epilátor, amire már egy ideje vágytam. Nem olcsó és nem is drága, ha figyelembe vesszed milyen szolgáltatásokat kapsz a pénzedért. Ezzel az epilátorral a tested tetőtől talpig kezelésbe veheted. Megszerettem, imádom! Bátran ajánlom mindenkinek!
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek