HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. július 12. vasárnap - Izabella
divat
2012. november 19. - Szerelem / Szex
Gyerünk a csúcsra
Előfordult, hogy az érintések csak zavarnak orgazmus közben. Néha azonban pont ez kell ahhoz, hogy a megszokott együttlét gyönyörteli sóhajtásokkal, sőt önkéntelen, kéjes felnyögésekkel kísért szeretkezéssé változzon.
   
   
   
Légy türelmes, Hagyd, hogy az orgazmus érzése az egész testét átjárja: ha rajta ülsz, kérd meg, hogy a köldöködtől a szíved felé simogasson finoman. Fedezd fel, milyen jó érzés, amikor a gyönyör felé vezető út közben az ujjvégek vándorútra indulnak és új, a szokásosnál is vágykeltőbb helyeket fedeznek fel. Nincs is jobb, mint egy kis cirógatás (felső comb, bordák alsó része), dörzsölgetés (felsőkar, nyak, torok, has) vagy szoros ölelés (váll, mellek). Ezek a stimuláló érintések már a Káma-szútra óta közismertek. Úgyhogy érdemes kipróbálni néhány kifejezetten szégyentelenül buja érintést a csúcs felé.
1. Keményebben!
A mutató- és a középső ujjaidat Viktória-jelként szorítsd nagyajkaidra. Húzd őket finoman felfelé, így még mennyeibb lesz az érzés, kedvesed pedig garantáltan rajongani fog érte, hiszen szorosan beszippantva és közrefogva érzi majd magát. Ez az apró mozdulat közvetlenül orgazmus előtt az igazi.
2. Gömbölyű formák
Misszionárius pózban fogd meg párod hátsóját és enyhén nedves ujjaiddal simítsd végig hátulról a heréit, aztán finoman dörgölőzz nekik. Ezáltal az orgazmusa sokkal hosszabb, intenzívebb lesz és az egész testet átjárja.
3. Gyere már!
Kezed élénkítő érintése - amikor például kihívóan a fenekét markolod meg - a férfi számára hihetetlenül erotikus érzést jelent, valóságos varázsszer. Nemcsak elégedett lesz tőle, ráadásul nagyon megtisztelve is érzi majd magát.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek