HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. július 12. vasárnap - Izabella
divat
2013. december 13. - Szerelem / Szex
Súgd meg, neked mi jó!
A férfiak vitathatatlanul legérzékenyebb pontjai az ágyban megélt sikerek - lévén életük ezen területét is a teljesítmény szempontjából ítélik meg, ezért nagyon óvatosan kell a témához közelíteni. Ami biztos, hogy tilos: az exekkel való összemérés, és a kioktató jellegű instrukciók - most egy kicsit jobbra, most balra, lejjebb - is hervasztóan hatnak.
   
   
   
A pszichológus szerint sokat ront a férfiak szexualitáshoz való hozzáállásán a manapság már szinte bárhol, bármikor hozzáférhető pornó is. Nőként pontosan tudjuk, mennyire nem realisztikus a szexuális aktus ábrázolása a pornófilmekben, de ha egy férfi történetesen ezekből a filmekből meríti szexuális tudása legjavát, akkor nem biztos, hogy tudja, hogyan jut el egy nő a csúcsra és hogy mi is az az előjáték.
Bármilyen problémánk is van partnerünkkel az ágyban, igyekezzünk mindig a saját szemszögünkből megközelíteni a dolgot. Ne azt mondjuk, hogy ő nem csinál jól valamit, hanem azt, hogy nekünk vannak eltérő igényeink. Hangsúlyozzuk, hogy minden nő más, más hozza izgalomba, máshogyan szeret szeretkezni és másképp jut el a csúcsra. A pszichológus szerint ilyenkor egy picit csúsztatás is belefér, tehát lehetőleg ne azt mondjuk, eddig nem élveztük vele a szexet, hanem azt, hogy szeretnénk még az eddiginél is jobbá tenni.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek