HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. július 12. vasárnap - Izabella
divat
2014. június 16. - Szerelem / Szex
Bármi lehet erotikus
Leginkább az a jellemző az erotikára, hogy az ember akkor sem tudná körülírni, ha akarná.
   
   
   
Nem kell a sztriptíz, rúdtánc vagy pornó. Nincs szükség push-upos melltartóra, miniszoknyára vagy vörös rúzsra. Semmi értelme a szaunának, egy Ferrarinak vagy Daniel Craig-nek. Az erotika nem a "Gyorsan elmegyek letusolni" és nem a "Dugj meg hamar" műfaja. Az erotika nem elsődlegesen fontos ugyan az orgazmus elérésében, de sokkal élvezetesebbé teszi a szexet, és akár anélkül is fejlesztheted ez irányú képességeidet, hogy a pasi jelen lenne. Bármi lehet erotikus. Egy liftben keringő parfümillat. Egy selymes sál, egy tüzes ajkakra hasonlító virág, egy kellemesen krémes csokoládéhab, egy a csikló körül elinduló vízcsepp, egy sejtelmes fény a vörös fal előtt, a szomszéd ágyának ritmikus recsegése.
Erotikus izgatást elérni könnyebb dolog, mint szexuális bujaságot, ami közvetlenül az érintésben rejlik. Erotikus lehet a zene, a suttogás, a lélegzetvétel, az illat és még sorolhatnánk. Ami igazán örvendetes hír, hogy mindez teljesen egyéni!
Nagyon kevés is elegendő a vágy fellobbanásához, hiszen a liftben érezhető parfümillat is emlékeztethet egy kellemes és kielégülést okozó fantáziára. A tömegben egy idegennel váltott gyors szemkontaktus is érzéki vágyat okozhat például. Bármilyen könnyűnek is tűnik előhívni őket, egy biztos, az erotikus érzéseket ápolni kell, figyelnünk kell arra, hogy feltöltsék életünket intenzív és mély érzésekkel, ezek ugyanis a szexualitás megerősítéseként is szolgálnak. Az erotika és a szex a hosszú távú kapcsolatokban fejlődik leginkább. "Tökéletes szexre" tehát nem csak alkalmi szexistenekkel van lehetőség. Sőt, sokkal jobb, ha nem velük kerül rá sor. Mert minden jó dologhoz, az erotikához is idő kell.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek