HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. július 8. szerda - Ellák
divat
2013. augusztus 31. - Szerelem / Szex
Gyerünk a csúcsra
Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, azon, hogy mennyire mered magad elengedni, képes vagy-e önfeledten élvezni partnered érintését. Tény, hogy sokat segít, ha ez az érintés nem esetlen és a jó helyeken matat. Bizony léteznek tökéletes szeretők, tökéletes férfiak, akik élvezettel nézik végig, ha miattuk, általuk élvezel el. Nem, ez nem legenda. Ők tényleg léteznek, ezért ne érd be félmegoldásokkal. Miről lehet az ilyen pasikat felismerni?
   
   
   
Szépnek látnak és erről képesek meggyőzni is téged. A bókoknál nincs hatásosabb afrodiziákum. Egy önző vagy önbizalom-hiányos férfi meg sem mer szólalni szex közben, míg aki tisztában van értékeivel, magabiztosságot sugároz. Ez a kiegyensúlyozottság neked biztonságérzetet ad, mely talán a legfontosabb összetevő ahhoz, hogy el tudj lazulni. Egy igazán jó szerető nem sietteti az orgazmust, sem a sajátját, sem a tiédet. A csiklót nem úgy nyomkodja, mint süket a csengőt, gondolván, minél erősebben gyömöszöli, annál hamarabb érsz a csúcsra. Természetesen egyetlen férfi sem ezekkel a képességekkel és tudással jön a világra, de ezek nem titkos tanok vagy profizmust igénylő tornamutatványok. Ezeket az apró fogásokat kedvesednek is megtaníthatod, sőt, te is kísérletezhetsz magadon és rajta, így fokozatosan egymáshoz csiszolódhattok.
Az egyéjszakás kaland egy idegennel őrülten izgató élmény - az ilyen együttlét esszenciája a borzongás az ismeretlentől. A skála másik végén található a szintén észvesztően élvezetes orgazmust ígérő szeretkezések - a szex egy hosszú, őszinte kapcsolatban. Ennek az együttlétnek az alapja a biztonság, az a testi-lelki nyugalom, melyet csak szerelmedtől kaphatsz meg, az, hogy pontosan ismeri tested rezdüléseit, felér egy szexshopra való erotikus játék izgató hatásával.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek