HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. augusztus 3. kedd - Hermina
divat
2014. július 22. - Szerelem / Érzelmek
Szeret, nem szeret?
Néhány apró jelből egészen pontosan kiderül, vajon odavan-e érted a pasid.
   
   
   
1. Te vagy a partnere, ha elhívják valahová?

Még ha csak pár hete jártok is, nem jó jel, ha meghívják egy esküvőre vagy házibuliba, és nem hív magával. Ez nem azt jelenti, hogy mindenhová vinnie kéne, ahová esetleg csak a fiúk mennek, de ha egyértelműen partneres esemény van, ő mégis egyedül megy inkább, az azt jelenti, hogy nem tekint élete fontos részének.

2. Telefonálni is szokott, nem csak esemesezni?

Egy férfi, akit nagyon érdekelsz, alig várja, hogy hallhassa a hangodat, ezért lehet, hogy még a legtriviálisabb kérdéssel is fölhív. Különösen a kapcsolat elején, amikor a rajongásába még egy pici félelem is vegyül: vajon még az övé a szíved?! Ha ezzel szemben a férfi, akivel már egy ideje randizol, még egyszer sem hívott, és a találkozásokat is üzenetben egyezteti, vagy azt jelenti, hogy extrém módon zavarba van, vagy azt, hogy túlzottan nem izgatod a fantáziáját. Vélhetően egyből tudni fogod, a te pasid melyik kategóriába tartozik.

3. Büszke rád?

Még egy friss vonzalomban is egyértelműen látszik, ha egy férfi büszke a partnerére. Az utcán sétálva szorosan a közeledben lépdel, vagy időről időre elszólja magát, és kiderül, hogy a barátaival vagy családtagjaival rendszeresen beszél rólad.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek