HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. augusztus 3. kedd - Hermina
divat
2018. december 04. - Szerelem / Érzelmek
Kettő az egyben?
A kidult pasikkal látszólag semmi baj, hiszen ki ne akarna egy érett férfit tudni maga mellett, aki azonban korára rácáfolva laza és éppúgy bulizik, mint egy húszéves?
   
   
   
Az ágyban nyilván jóval tapasztaltabb, mint egy zöldfülű, ahogy bizonyára a pénztárcája is többet enged meg egy gyorséttermi menü kifizetésénél. Kettő az egyben! - gondolhatnánk, boldogan dörzsölve a tenyerünket. És ez így is lenne, egészen addig, amíg húsz-huszonöt évesek vagyunk, és semmi kedvünk komoly kapcsolatban gondolkodni. Legalábbis olyanban, ami esetleg halad a családalapítás felé.
A kidultok ugyanis ebben éppúgy gondolkodnak, mint az igazi 25 évesek. Vagyis: általában semmi kedvük elköteleződni. Ha még lenne is: te akarnál egy olyan pasit férjnek, aki hét estéből minimum ötöt végigbulizik, iszik, dohányzik, és rajong az életveszélyes sportokért?
Mert ha nem, akkor semmiképpen se arra számíts, hogy apajelölted egyik percről a másikra, kifejezetten a házasság vagy gyerek hatására megváltozik.
Ha harmincévesen egy kidulttal hoz össze a sors, és te már erősen gondolkodsz a családalapításon, nagy rizikót vállalsz. Vagy azért, mert kockáztatod, hogy egy-két év múlva újra egyedül maradsz, és kezdhetsz mindent elölről, vagy, ami még rosszabb, azért, mert olyasvalakivel vállalsz gyereket, aki még nem döntötte el biztosan, hogy a szombat esti diszkó vagy a vasárnap délelőtti vidámpark felé húz-e jobban a szíve, és aki határozottan jobban preferálja rajtad a miniszoknyát, mint a lebüfizett pamutpólót. Egy komoly kapcsolatba vagy házasságba csak akkor vágj bele, ha nagyon hasonlóan gondolkodtok a párkapcsolat vagy a házasság intézményéről, és ezt képesek vagytok szem előtt is tartani.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek