HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. szeptember 24. péntek - Gellért
divat
2013. június 01. - Divat / Egyszerűen tökéletes
Természetes megjelenés
A természetesség hosszú ideje a legnagyobb és legfontosabb divatirányzatok egyike. A lágy természetes színek, mint a halvány sárgabarack, a bézs, a krémszín, az őszibarack a kellemes rózsaszín több szezon óta állandóan jelen van a kifutókon. Mindegy, hogy Donna Karan, Giorgio Armani, Calvin Klein, Prada vagy Valentino - a nagy divatházak a következő őszön is az érzéki "anti-színek"-kel dolgoznak.
   
   
   
Ruhák és nadrágkosztümök, kabátok, cipők vagy akár miniszoknyák - a nemes szín minden ruhadarabot és kiegészítőt elegánssá tesz. Így alig lehet csodálkozni azon, hogy a természetes a 2013/14-es év őszén és telén is abszolút topon marad. A tervezők kreációinak variációi a játékos-kislányostól a klasszikus-nőiesen át a hűvös - minimalistáig terjednek.
A semleges divatszín elbűvölően hat a komplett megjelenésben, különösen, ha a különböző anyagok és szerkezetek között árnyalatnyi eltérés van (mint Alexander Wang-nál, Maxmara-nál vagy Valentino-nál). Itt a smink lehet valamivel extravagánsabb, pl. egy világítóan vörös ajak, mint Antonio Marras-nál. Akinek az Allover kinézet túl egyhangú, az kombinálhatja a természetes színeket feketével vagy pirossal.
 

STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek