HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. augusztus 3. kedd - Hermina
divat
2012. május 09. - Szerelem / Érzelmek
Megbocsátani jó
A partnernek elfelejteni, hogy megsértette az érzelmeinket, a legnehezebb feladat egy párkapcsolatban.
   
   
   
Érthető, ha valaki első felindulásból megbüntetné azt, aki megcsalta, megbántotta. Ezt a dühöt, a fájdalmat nehéz legyűrni, nehéz eljutni a megbocsátásig. Mert tudjuk, utána már nincs helye további szemrehányásnak.
Idő kell A megbocsátás folyamatát négy szakaszra osztják. Az elsőben az áldozat tisztázza, hogy mi is történt. Ha világosan lát, a második menetben meg kell bizonyosodnia, hogy valóban képes megbocsátani, és akar is. A harmadik lépésben kezdődik az igazi munka: meg kell érteni a másikat. És végül a negyedik lépésben érzelmileg fel kell szabadulni annyira, hogy az ember eljusson az őszinte, végleges megbocsátásig.
Ne érdekből A pszichológusok szerint a megcsalt fél nem tehet úgy, mintha nem történt volna semmi. Sőt, fontos, hogy végighallgassa, milyen körülmények között csábult el bűnbánó partnere. De újabb feszültség adódhat abból, ha önös érdekből nézzük el a magcsalást. Azért, hogy ne maradjunk egyedül. Ha magunkhoz nem vagyunk őszinték, hogyan várhatjuk el mástól, hogy komolyan vegyen minket.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek