HOROSZKÓPDIVAT TV
2021. augusztus 3. kedd - Hermina
divat
2014. július 23. - Szerelem / Érzelmek
A nők és a hatalom
Ahogy az élet sok más területén, a párkapcsolatok esetében is megtanultuk, hogy nyugodtan lehetünk irányítói az eseményeknek, és passzív várakozás helyett cselekedhetünk.
   
   
   
Például elkérhetjük egy nekünk tetsző idegen telefonszámát, vagy elhívhatjuk egy ismerősünket randira. Sokan úgy érzik, egy erős és öntudatos nőnek nem kell kellemetlenül éreznie magát, ha ő teszi meg az első lépéseket.
Ezzel a kontrollal azonban néha vannak gondok. Az egyik éppen az, hogy sokan nem megingathatatlan önbizalmuknak köszönhetik egyenességüket, hanem éppen az ellenkezője sarkallja őket arra, hogy kezdeményezzenek. Vagyis: nem tartják magukat elég vonzónak, ezért nem hiszik el, hogy akkor is találnának párt, ha nem vennék kezükbe az irányítást. Ilyen esetekben a férfi részéről érkező esetleges visszautasítás még mélyebbre nyomhatja valakinek az önértékelését. A másik probléma az, hogy még ha egy nő elég vonzónak is tartja magát, akkor sem tudhatja biztosan, hogy csak az lehet számára tökéletes partner, akit ő szemel ki magának. Ha valaki teljesen elzárkózik attól, hogy őt szólítsák le, elveszi a sorstól a lehetőségét is annak, hogy valaki szenvedélyesen ostromolni kezdje.
 
STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2020    Médiaajánlat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek