HOROSZKÓPDIVAT TV
2020. február 28. péntek - Elemér
divat
2015. június 06. - Divat / Ez a divat!
Farmerdíszítés
Miután egy nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező alapanyagról van szó, melynek végtelenek a megmunkálásai lehetőségei, ráadásul az emberek nagyon szeretik, mert kényelmes és könnyen kezelhető, a divattervezők újra meg újra nekiveselkednek, hogy valami újat alkossanak belőle. Szezonok óta nem volt túl nagy a siker, most azonban a Balmain kollekciója mindent visz!
   
   
   
Tyúklábmintát idézően két színre festett farmer, ékszerként aranyan csillogó, az anyagba illesztett láncok, izgalmas patchwork - minket teljesen levettek a lábunkról! Nagyon menő a Max Mara márványkoptatása is, mely az újra trendinek minősülő nyolcvanas éveket idézi. Rachel Zoe viszont a hetvenes évek fonott öveit elevenítette fel a trapézszárú nadrágokkal és farmerkosztümökkel.
A lényeg: valami történjen a farmer felületén, legyenek rajta applikációk, díszek, vagy maga az anyag legyen izgalmasan megmunkálva.
A farmer így, meglepő módon a szezon legújszerűbb alapanyagává lépett elő még akkor is, ha a formák és szabásvonalak klasszikusak és nagyon is ismerősek.
 

STÍLUSLECKÉK
itt és MOST! LEGFRISSEBB
Divat Szépség Haj Sztárok Szerelem
 
DIVAT
Ez a divat!
Utcán láttuk
Egyszerűen tökéletes
Kifutó
Körömtrend
SZÉPSÉG
Szépség trükkök
Smink
Wellness
Diéta és fitnesz
HAJ
Frizura trendek
Így csináld!
SZTÁROK
Bulvár
Sztár gardrób
SZERELEM
Érzelmek
Szex
RSS
© 2012-2019 Comeon     Kapcsolat   Adatkezelés   Felhasználási feltételek